03.12.2015 15:54:16

KİLİS BELEDİYESPORDA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Kilis Belediyespor, Pazar günü oynanacak kritik Belen Belediyespor maçı öncesi antrenmanlarına Kilis 7 Aralık stadında devam ediyor. Ali Haydar Bozdağ yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlı ekipte 3 maçta alınan 9 puan sonrası moraller oldukça yüksek.

Kilis Belediyespor Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz antremanı yakından takip ederek takım hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sezona kupa maçları ile başladıklarını ve iyi maçlar çıkardıklarını ifade eden Başkan Eryılmaz, 2. Lig takımı olan Ümraniyespor’a elendiklerini ifade ederek elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Eryılmaz, son 3 maçta alınan seri galibiyetler sonrası takımın moralinin yüksek olduğunu belirtti.

Eryılmaz, Kilis’te amatör takımlarda bulunan genç futbolculara da şans tanınacağını, bu şekilde alt yapıyı güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, kulübe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Yeşil Siyahlı ekibin yeni Teknik Direktörü Ali Haydar Bozdağ, takımın başına geçtiklerinde durum tespiti yaptıklarını ve buna göre çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Hedeflerinin kalan tüm maçları kazanarak üst sıralara tırmanmak olduğunu söyleyen Bozdağ, Kilisli taraftarları çok beğendiğini ve her maçta yanlarında olmalarını ve kendilerini desteklemelerini istedi.

Antreman öncesi Teknik Direktör Bozdağ futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Bozdağ oyuncularına neler yapmaları gerektiğini anlattı.

Kalecilerin ayrı olarak çalıştıkları antreman Düz koşuyla başladı. antreman, Isınma ve pas çalışması sonrası yarı sahada yapılan maç ile sona erdi.