03.09.2015 12:24:24

KİLİS BELEDİYESPOR SEZONA KUPA GALİBİYETİ İLE BAŞLADI

Kilis Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası Ön eleme maçında Adıyaman 1954 takımını normal süresi 1-1 biten maçta uzatmada 2-1 yenerek tur atladı.  Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kilis Belediyespor 19. dakikada Utku Başman’ın  attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda 84. dakikada Adıyaman 1454 beraberlik golünü buldu. Maç bu skorla tamamlandı ve uzatmaya gitti. Uzatmanın 2. devresinde 110. dakikada oyuna sonradan giren Recep Akkaya’nın frikikten attığı golle Kilis Belediyespor öne geçti ve maçtan galip ayrıldı.

Kilis Belediye Başkan Yardımcısı ve Kilis Belediyespor Başkanı M. Ali Eryılmaz da karşılaşmayı Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile beraber izledi. Maç sonunda oyuncuları tek tek tebrik eden Eryılmaz; “Sezona kupa galibiyeti ile çok iyi bir başlangıç yaptık. 120 dakika boyunca büyük bir hırsla mücadele eden, başta hocamız İbrahim Katırcı, teknik ekibimiz ve oyuncuları tebrik ediyorum Lig öncesi böyle bir galibiyet takımı moral açısından da üst seviyeye çıkaracaktır. Kupada da gidebileceğimiz en üst noktaya kadar gitmek istiyoruz.” dedi.