05.08.2015 10:46:01

KİLİS BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kilis Belediyespor, yeni sezon öncesi çalışmalarına Kilis 7 Aralık Stadı’nda devam ediyor. Antrenman egzersiz ve kondisyon çalışmaları ile başladı. Çift kale maç ile sona erdi. Oyuncuların antrenmanda oldukça hırslı ve istekli oldukları görüldü. Antrenmanı, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı ve Kilis Belediyespor Başkanı M. Ali Eryılmaz da izledi. Teknik Direktör İbrahim Katırcı ile bir süre sohbet eden Başkan Eryılmaz takım hakkında bilgiler aldı. Başkan Eryılmaz;  “Kısa bir iznin ardından tekrar görevimizin başındayız. Bu sezon hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Çok güçlü, hırslı, teknik bir takım kurduk. Her geçen gün takım daha da iyiye gidiyor. Ben teknik kadro ve oyunculara canı gönülden inanıyorum. Kilis halkına iyi bir takım, iyi bir futbol izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Antrenmandan sonra teknik kadro ve oyunculara tatlı ikram edildi. Bu arada Kilis Belediyespor’un kamp programı da belli oldu. 13 Ağustos’ta Nevşehir’e gidecek olan Kilis Belediyespor 10 günlük kampın ardından 23 Ağustos’ta tekrar Kilis’e dönerek çalışmalarına devam edecek.