04.06.2015 15:27:15

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR 4 HAZİRAN 2015

Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz bir Kilis için büyük bir hızla çalışıyor. İnsanlarımız teniz camilerde ibadetlerini yapsınlar diye camilerin halılarını temizliyor. Yolları süpürüyor. Çöpleri topluyor. Şimdi ise Günlük cami halı ve wc yıkama hizmetimiz aralıksız devam etmektedir.  Hacı Cümbüş, Valilik ve Cumhuriyet caddesi yol ve kaldırım yıkama çalışmaları. Karataş ve Polis Evi boş arsalarda ki enkaz ve moloz çalışmaları. Mobil halı ve wc yıkama aracımız Tükler camiinde hizmet vermektedir. Ahmet Rasim, Ceza evi civarı hazır ekip temizlik çalışmaları. Cumhuriyet caddesi, Murtaza caddesi, Üniversite yolu süpürgecilerimizle  gece gündüz hizmet vermeye devam etmektedir. Cumhuriyet caddesi yıkama çalışmaları. Cumhuriyet caddesi, Murtaza ve Adnan Menderes Bulvarı ana cadde ve kaldırım temizliği hazır ekiplerimizce gece saat 02.00 ye kadar devam etmektedir. Çengel mahallesi boş arsa enkaz ve moloz çalışması. Çalışmalarımız Kilis için devam edecektir.