02.06.2015 16:09:17

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR 02 HAZİRAN 2015

“ONLAR BİZİM İÇİN ÇALIŞIYOR”

Zabıta Müdürlüğü’nün çalışmaları son sürat devam ediyor. Zabıta Müdürlüğümüz; Belediyemiz  Fen işleri müdürlüğümüzce asfalt çalışması yapılan bulvar ve caddelerde trafik önlemleri alınması park halinde olan araçların kaldırılması, ekiplerimizce tespit edilen kanalizasyon arızasından dolayı ilgili birimlerle görüşülerek müdahale edildi.   Vatandaşlar tarafından asfalt, kaldırım tahribi yapılan yerler tespit edilerek gerekli işlemler yapılıyor. Umuma açık yüzme havuzlarının denetimleri yapıldı, Başkanımızın Beraat kandili dolayısıyla tüm camilerde ikramının dağıtımı yapıldı,  İşyeri açma çalışma ruhsatı için müracaat edilen iş yerlerinin ölçüm ve denetim işleri yapılıyor. Pide fırınlarında denetimler yapılmakta, görülen eksikliklerle ilgili ihtar yapılan fırınlar tekrar kontrolleri yapılarak eksikliklerin giderildiği tespit edildi. Bilalıhabeş mahallesinde, Suriyeliler tarafından kurulan çadırlar toplatıldı. Cenazelerde taziye çadırı kurulma işi devam ediliyor. Halkımızın şikayetleri ve istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor...