29.05.2015 15:32:30

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR 29 MAYIS 2015

“ONLAR BİZİM İÇİN ÇALIŞIYOR”

Zabıta müdürlüğümüzce İlimiz genelinde  kaldırım işgalleri başta olmak üzere, seyyar satıcılar, sokakta dilenen Suriyeli çocukların toplanması,Yaz sezonunun  ile halka açık havuzların denetimleri,Cumhuriyet caddesi ve çalışma yapılan caddelerde trafik önlemlerinin aldırılması, fırınlardaki is şikayetleri ile ilgili sulu filtre denetimleri, 7 Haziran genel seçimlerinde oy kullanılacak paravan ve sandıkların dağıtımları muhtarlıklara dağıtıldı, şehir merkezindeki kedi ve köpekler toplanarak barınağa götürülüyor, Belediyemiz ve ÇEVKO  tarafından ambalaj atıkları ile ilgili halkı bilgilendirme çalışmalarına devam ediliyor.

Halkımız talep ve şikayetlerini 7/24  alo 153 zabıtayı arayarak bildirebilirler.