21.05.2015 15:33:08

BAŞKAN HASAN KARA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kilis Belediyesi ekiplerince an ve an çalışmaları devam eden asfalt, kilit parke tamiratı, asfalt yama çalışmaları devam ediyor. Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, Kilis Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Ali Eryılmaz ve Mehmet Akif Yavuzlu, Belediye Müdürleri yerinde inceledi.  . Hem çalışmaları inceleyen hem de halkın sorunlarını dinleyen Başkan Kara, “ Ekiplerimizle birlikte büyük bir hızla çalışmalara devam edeceğiz. Verdiğimiz sözün arkasındayız çok kısa süre içinde bütün yollarımızı düzelteceğiz. Çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edilen araçlarımız geldi. Kendilerine çok teşekkür ederim. “ dedi. Kazım Karabekir Mahallesi, Şıh Mehmet Mahallesi, Ekrem Çetin Mahallesi, İnönü Caddesi, Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi ve Karataş Bölgesinde başlayan asfalt, asfalt yama ve kilit parke tamiratı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Söğütlü dere de çevre ve düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. En kısa sürede halka piknik yapılabilecek çocukların oynayabileceği güzel alanlar inşa ediliyor. Çevre yolunda yapılması planlanan yürüyüş, bisiklet yolu çalışmalarına hızla başlandı. Orta refüjlerdeki kaldırım taşları yeniden düzenleniyor.