14.05.2015 16:42:26

TEMİZLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR 14 Mayıs 2015

Sabah pazarı ve çevresi, Kilis valiliği içi ve civarı, Cumhuriyet meydanı ve Cumhuriyet caddesi ekiplerimizce yıkandı.

Tüm ana arterler ve cadde ve sokaklar dâhil olmak üzere sulama yapılmıştır.

Deveciler mahallesi, Gaziantep yolu ile ana caddelerde ilaçlama faaliyetleri akşam 23:00 kadar devam etmektedir.

3 süpürge kamyonumuz eski sanayi, sabah pazarı ve civarında, şehrin tüm ana cadde ve sokaklarında gece saat 20.00 ‘e kadar hizmet vermektedir.

Hazır ekiplerimiz eski itfaiye caddesi, Beş evler, Gaziantep yolunda ve refüjlerde temizlik çalışmalarını sürdürmektedir.

Şehrimizin tüm ana cadde ve sokaklar dâhil olmak üzere süpürgecilerimiz gece ve gündüz ekibi olmak üzere aralıksız çalışmaktadır.

Ağcurun ve Cırazoğlu camilerinde halı ve wc temizlik arabamız hizmet vermektedir.

Yer altı çöp konteynerlerimiz düzenli olarak alınmakta ve çevre temizliğini ve güzel görüntüye katkı sağlamaya devam etmektedir.

Konteyner yıkama ve dezenfekte arabamız şehrimizde ki tüm konteynerleri gece saat 23.00 ‘e kadar dezenfekte etmeye devam etmektedir.