13.05.2015 16:20:14

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR

İlimiz Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan  hayvan pazarında kaçak kesim yapılan ete el konularak tutanakla imha olmak üzere köpek barınağındaki köpeklere verilmiştir.

İlimiz Hürriyet Mahallesi Değerli Sokakta 90’lık su boru hattını kırarak 4 saatlik su kaçağına sebebiyet veren Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. adına çalışan yüklenici firmaya 820 TL ceza kesilerek arızanın tamiri yaptırıldı.

Bilal-i Habeş Mahallesi Ve Helvacıoğlu Mahallesinde küçükbaş hayvanları çevrede otlatan çoban uyarılarak hayvanlar toplatıldı.

Ana caddelerimizde kaldırım işgali yapan esnaflar uyarılarak kaldırımlar yayaların rahat yürüyebilmeleri için çalışma yapıldı.

İlimiz Sabah Pazarı ve Paşa Hamamı civarında mevsimsel bağ yaprağı satışı yaparak trafiği tıkayan bayanlar , trafiğin düzgün akması için düzenlenerek uygun yerde satış yapmaları sağlandı.

İlimiz genelinde vefat eden vatandaşlarımızın taziyelerinde kullanılmak üzere taziye çadırları kullanılmakta olup vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.

Vatandaşlarımızın şikayetleri üzerine başıboş sokak köpekleri ekiplerimizce toplanarak kısırlaştırılmaları ve bakımları yapılmak üzere köpek barınağına götürülmektedir.

İlimiz Mehmet Uluğcan İlköğretim Okulu karşısında yılma tehlikesi geçiren istinat duvarı tespit edilerek Fen İşleri Müdürlüğüne bildirildi.

İlimiz genelinde hazır beton mikseri ile inşaatına beton dökmek isteyen vatandaşların Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne dilekçeyle müracaat etmeleri ile güzergah ve izin verilerek kontrollü şekilde gerekli tedbirler alındıktan sonra beton dökmeleri sağlanıyor.

İlimiz Neşet Efendi Konağı karşısında bulunan kazı sonucu tahrip edilen kaldırım tespiti yapılarak, tamiratı Belediyemizce yapıldı.